Jeroen's eerste foto
Voor U de eerste keer dat U deze site bezoekt, daarom even in vogelvlucht een korte handleiding voor zover nodig.
Jeroen's gezin, in vogelvlucht ons even aan U voorstellen. 
Orgaandonatatie, ons verhaal, onze ervaringen over een onderwerp dat meestal een 'ver  van mijn bed ' onderwerp is.
'De fatale week', en  'KSG de school' zijn verhalen rondom de week van overlijden. 
 
Het meest uitgebreide deel van de site bevindt zich onder het kopje 'Dagboek zonder Jeroen', De dagelijkse verhalen van mezelf en ons gezin.
 
Verhalen van anderen. Voor mezelf een uniek gedeelte, , verhalen van enkele familieleden. Daarnaast, beroepsbeoefenaren, die hun ervaring van de fatale week vertellen. Tot slot verhalen van andere ervaringsdeskundigen. Dank je wel iedereen !
Gastenboek en links spreken eigenlijk voor zichzelf.
Jeroens bezigheden, gewoon wat dingen zoals Jeroen zijn dagelijkse leventje inrichtte.
Fotoboeken', naslagwerkjes eigenlijk bedoeld voor ons zelf, maar U mag meekijken, meestal wel lange downloadtijden.
'Instanties', Een groot gedeelte, het verhaal van weigerende instanties, over de moeizame weg van de beveiliging van de overwegen. Hier staat  ook het verhaal over de nationale ombudsman waar je uiteindelijk wel serieus genomen word. Een bijzonder deel  is de KLPD. Beschrijft het onderzoek naar de toedracht van het ongeluk. Dit mede dank zij het rapport van de vereniging verkeersslachtoffers. Dit rapport heeft mij de kracht gegeven om door te vechten en de basis gelegd voor al het andere.
'Verantwoordelijk?' beschrijft het gedeelte na het uitbrengen van het rapport van de KLPD, over de meest waarschijnlijke manier hoe het ongeluk verlopen is, de laatste loodjes na ruim vier jaar knokken. Het verhaal hoe wij wilden weten wie er verantwoordelijk was de uit het rapport blijkende gevaarlijke verkeerssituatie. Een vraagstelling die bijna twee jaar geduurd heeft en uiteindelijk resulteerde in een gezamenlijke overeenkomst tussen de gemeente Apeldoorn en wij als ouders (gedeelte mediation).
Het "bermmonument" , de spoorbomen en 'naam bruggetje" maken deel uit waar we in Jeroens vijfde jaar mee bezig geweest zijn. De eerste twee zijn gelukt, het laatste officieel niet en onofficieel wel.
Het verhaal van Jeroen's leven en ook het verhaal van ons leven na Jeroen's overlijden, voor mij een kleine hulp om te overleven in het totaal 'andere' leven dat ontstond na Jeroen's overlijden. Voor U een site ? Aan U zelf om te beoordelen. 
Jeroen's laatste foto